Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbildfiogf49gjkf0dstenacup2012.jpg" />

Nu startar Stena Hockey Festival

fiogf49gjkf0d

Stena Hockey Festival 24-26/8 2012

Olofströms IK hälsar er hjärtligt välkomna till Stena Hockey Festival årgång 2012. Som många av Er säkert redan vet så kommer det att spelas högklassig ishockey då värdlaget Olofströms IK och HBM Arena gästas av inte mindre än tre Allsvenska lag i form av Karlskrona HK, Malmö Redhawks och Örebro HK för en spännande och fartfylld turnering i dagarna tre.

Ishockeyturneringen är emellertid långt ifrån allt som händer på festivalområdet denna helg. Det kommer att vara fullt av fart och fläkt hela helgen och här kommer ett urval av vad som väntar alla Er festivalbesökare:

Supportercampingen

Supportercampingen kommer att finnas andra sidan ån från HBM Arena, och är till för alla hockeyälskare, stora som små. Incheckningsdisken öppnar klockan 15.00 på fredag, men skulle ni komma innan dess så kan ni checka in via kansliet inne i HBM Arena. På campingen kommer det att finnas ett härligt urval av tält, militärtält, husvagnar och så vidare. Det finns tillgång till vatten, el, toaletter och dusch i anslutning till campingen. Priset för campingen är 600 kronor per ekipage för hela helgen (dvs är ni 6st personer så blir det 100kr per person för camping hela helgen).

Mat, dryck och underhållning

Mellan själva campingen och HBM Arena kommer det att finnas ett stort Öl/Serveringstält som öppnar redan tidig morgon och stänger runt 01.00 på nätterna under helgen. Här kommer det finnas möjlighet att köpa såväl frukost, lunch och middag som öl, vatten och läsk. I tältet kommer det också att bjudas på liveunderhållning i form av musik under fredag-lördag från lunch till stängningsdags. Bra musik och trevlig stämning utlovas. Förutom den mat och dryck som säljs i serveringstältet kommer det också att finnas en ”Sillavagn” i anslutning till festivalen, samt säljas enklare mat som korv, hamburgare m.m inne i HBM Arena.

Aktivitetslandet

Under helgen kommer det att finnas ett antal olika aktiviteter för både barn och vuxna, och vi lovar att ingen som testar på det kommer att bli besviken. Aktiviteterna är bland annat en hoppborg, studsmattor, en ”fotbollspool” samt en ”arena” med sarg runt för ”tufft” fotbollsspelande. Under lördagen kommer det även att finnas ponnyridning som aktivitet under ett par timmar. Dessa aktiviteter är ”friställda” från själva festivalen och det betyder att de kostar en liten peng, och är därmed också tillgängligt för de som inte har entréband till festivalen.

Supportercup i fotboll

Under lördagen kommer det att anordnas en supportercup i fotboll, där alla fyra supporterföreningar redan anmält sina lag. Denna turnering kommer att starta tidig morgon och avslutas strax efter lunch, i god tid före första ishockeymatchen för dagen. Turneringen kommer att spelas på Dannfältets fotbollsplan, som ligger rakt över ån från HBM Arena, och räkna med att ett antal av hockeylirarna också kommer och hejar på sina supportrars lag, så ta chansen att göra detsamma.

Övriga aktiviteter

Under lördagen så kommer NHL-proffset Oliver Ekman-Larsson på besök till Stena Cup. Ta chansen att få hans autograf eller ge honom lite tips och tricks inför NHL-starten. Oliver har varit på besök hos OIK förut och vi vet att det är en väldigt trevlig grabb så ta chansen att växla några ord med honom.
Supporterklubbarna kommer, förutom att spela fotbollscupen, också att ha ett varsitt försäljningstält där de säljer sina respektive souvenirer.
Det kommer också att finnas ett antal utställningar i anslutning till HBM Arena från bland andra Intersport, Motiva Sportsclub och Stena.

Biljetter

Biljettboden kommer att öppna klockan 15.00 på fredagen. Här köper ni Era festivalband direkt. Priserna för de olika entrébanden kan ni se längre ner under ”Allmän information”. Att ha ett entréband ger er tillgång till hela festivalområdet, inklusive öl/serveringstältet. Det går bra att betala med kort i biljettboden.

Hockeyn

Sist men inte minst så ska det förstås spelas ishockey under Stena Hockey Festival. Det kommer att bli en fantastiskt spännande och härlig turnering, och spelschemat ser ut som följer;

Fre 24/8
17.00 Örebro – Karlskrona
20.30 Steelers – Malmö

Lör 25/8
15.00 Steelers – Örebro
19.00 Malmö – Karlskrona

Sön 26/8
14.00 Örebro – Malmö
18.00 Steelers – Karlskrona

ALLMÄN INFO!

För att underlätta för Er som besökare så ger vi Er här lite värdefull information kring helgen.

  • Betalning med kort går bra i biljettboden och öl/serveringstältet. I övrigt fodras kontanter. Bankomat finns cirka 3 minuters gångväg från festivalområdet.
  • Entréband/festivalpass – Det finns två olika sorters band/festivalpass att välja mellan, antingen 1-dagars eller 3-dagars. Barn upp till 11 går in gratis. Mellan 11-18 gäller 90kr för 1-dagars, och 200kr för 3-dagars. För vuxna gäller 180kr för 1-dagars, och 400kr för 3-dagars. För pensionärer gäller 130kr för 1-dagars och 300kr för 3-dagars. Entrébanden gäller också som entré till hela festivalområdet. Det kommer alltså inte att finnas möjlighet att köpa lösbiljetter till enstaka matcher.
  • Till Er som bor på supportercampingen kan vi som ovan nämnt erbjuda el, vatten, toa och dusch, varav allt utom duschen finns direkt på campingen, medan duscharna finns i Dannfältshallens omklädningsrum ca 100 meter ifrån campingen.
  • Dina bussförbindelser hittar du med fördel på Blekingetrafikens hemsida:
    http://www.blekingetrafiken.se/Planera-din-resa/Sok_din_resa/.
  • Har Ni övriga frågor gällande festivalen, kontakta gärna kansliet på telefonnummer 0454-40227 för mer information, eller maila info@oik.se.

    Vi hoppas att NI kommer och bidrar till att göra detta evenemang till en oförglömlig upplevelse där olika lags supportrar umgås och ha roligt med varandra, och där alla har en trevlig stund, såväl vuxna som barn.


Hjärtligt välkomna till Olofström och STENA HOCKEY FESTIVAL!Publicerad: 4/19/2012 7:53:16 AM | Text: Olofströms IK

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved