Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbildfiogf49gjkf0d120423.jpg" />

Storväxt center klar för Steelers

fiogf49gjkf0d

Olofströms IK har nu gjort klart med nästa nyförvärv och det handlar om den storväxte centern Dan Pettersson som närmast kommer från spel i Borlänge dit han kom från IFK Ore vid nyår.

Dan är en stor och tung forward som mäter ca 2m över marken. Mot slutet av året fyller han 20 år så det handlar om en ung och lovande center som nu ansluter till Steelers.
Förra säsongen spelade han delvis i Mora där han gjorde matcher i både J20 SuperElit och seniorallsvenskan och det är också i Mora som han har tillbringat sina junior år. Säsongen 2010/2011 gjorde han fina 34 poäng (17+17) på 37 matcher i SuperElit och med det var han poängbäst i laget. Under förra säsongen lånades han ut från Mora till IFK Ore i division 1. Där gjorde han strålande 31 poäng (17+14) på 23 matcher. Efter nyår bytte han klubb till Borlänge för spel i Allettan med dem. Där blev det 6 poäng (3+3) på 11 matcher. Totalt blev det fina 50 poäng på 56 matcher under senaste säsongen i de fyra olika lag han representerade.
Han uppges vara väldigt duktig med puck samt vara en lysande tekare och det vittnar statistiken om då han vann tekningsligan i Allettan Mellan, Division 1C, J20 SuperElit Norra samt J20 SuperElit fortsättning under den senaste säsongen.

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Sportchef Simon Skoog om senaste tillskottet i truppen:
-Detta är en stor spelare med stor potential. Trots att han är ung så har han redan gjort en hel säsong på seniornivå och dessutom gjort det riktigt bra. Han behöver kanske jobba lite med speeden men han har alla förutsättningar för att kunna utveckla det här hos oss. Han är en riktigt vass tekare och det är viktigt att ha sådana spelare i främst boxplay och powerplay så man får börja med puck.

Varmt välkommen till Steelers Dan!


Publicerad: 4/23/2012 5:13:46 PM | Text: Olofströms IK

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved