Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

Full pott uppe i Kungälv

OIK gjorde en bra bortamatch och vänder hem från Kungälv med 3 poäng efter seger med 3-1. Periodsiffrorna 1-0, 0-2, 0-1.

I den första perioden fick OIK ett gyllene läge att ta grepp om matchen direkt då man fick chans att spela 5 mot 3 i 1,5 minut när fem minuter var spelade. Detta lyckades man dock inte ta tillvara på och trots att man sen fick ytterligare ett PP kort senare så lyckades man inte göra något mål i första perioden. PP har verkligen inte kommit igång ännu i Alltvåan. I stället var det Kungälv som gjorde periodens enda mål då Johan Garpsäter skickade in 1-0 efter 16:56. Skotten i perioden var 10-12.

OIK tog dock ett rejält grepp om matchen i den andra perioden. Först fick man ännu ett PP tidigt i perioden men även denna gång utan utdelning. Efter 8:38 var det äntligen dags för utdelning framåt för OIK. André Leclair satte 1-1 på tavlan framspelad av Mendelsohn. När klockan var uppe på 17:00 så kom också OIK:s ledningsmål. Denna gång var det Robin Rolandsson som var sist på pucken och lagkapten Norrman stod för förarbetet. OIK vinner perioden med 2-0 i mål och skotten var 15-5 till OIK:s fördel.

Den tredje perioden får OIK inleda i boxplay och det klarar man av på ett bra sätt. Om man kan säga att spelet i PP inte har fungerat helt så kan man verkligen säga att det är tvärtom i BP. På åtta matcher har man endast släppt in 1 mål med mindre antal spelare på isen. Riktigt imponerande. 8:56 in i perioden så kunde R.J Reed göra sitt tredje mål i OIK-tröjan och han fastställde slutresultatet till 1-3. Hemmalaget tog ut målvakten på slutet och gick för en reducering men OIK höll tätt bakåt och segern var inte i fara. Skotten i sista perioden 12-7, totalt 27-34.

Nu njuter vi av denna segern lite men sen tar vi sats mot onsdagens heta derby hemma mot Mörrum. Tre möten hittills denna säsongen har slutat med tre segrar för laxarna men nu är det dags att ta revansch!
Så nu ser vi till att sluta upp på läktaren i HBM Arena på onsdag kväll för att hjälpa laget fram mot en derbyseger. Glöm inte att det även är Enkronasmatch denna kväll!
ALLA TILL HALLEN!


Publicerad: 2018-02-04 19:49:33 | Text: Redaktionen

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved