Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

Storseger mot Nässjö

OIK körde över Nässjö och slutresultatet skrevs till 8-2 efter periodsiffrorna 3-0, 2-1, 3-1.

OIK inleder matchen i bra tempo och skapar fina chanser redan i de första bytena. Men det skulle gå till 07:31 innan OIK kunde göra 1-0. Det var Mattias Andersson som till slut kunde tråckla in pucken i Nässjökassen efter en rad fina chanser i samma byte. Direkt på nedsläpp så var det sedan dags igen. 8 sekunder senare skickar nämligen Nik Unuk in 2-0 efter ett bra skott från lite distans. OIK fortsätter sen att trumma på och när man får chansen att spela powerplay kommer 3-0. Dirk de Waal får pucken efter fint förarbete av Bøgelund och Frank och han lättar in pucken i mål. Tiden var 10:12. Nässjö bytte då målvakt och även om OIK fortsatte att trycka på i perioden så blev det inga fler mål. OIK var totalt överlägsna i denna perioden och 3-0 var klart i underkant. Skotten 15-7.

Den andra perioden inleder OIK i boxplay efter en utvisning i slutet av första. Detta läget tar Nässjö tillvara på då Victor Svensson gör 3-1 i powerplay efter 47 sekunder. Efter detta så är det fortsatt OIK som har full kontroll på matchen. Efter 4:36 kommer 4-1 och det är David Norrman som gör det efter en helt underbar framspelning av Lucas Frank. När klockan kommit till 8:57 så utökar OIK ledningen till 5-1. Det är Dirk de Waal som gör sitt andra mål för kvällen. OIK dominerar matchen fortsatt och hade det inte varit för en storspelande Nässjömålvakt så kunde siffrorna varit större. Skotten i perioden 7-6.

Tredje perioden blir en lite avslagen historia under de första tio minuterna. Efter 12:11 får Nässjö in en reducering till 5-2 genom Fredrik Engdahl. Detta målet får upp OIK på tå igen och man gör tre mål på bara 55 sekunder. 6-2 gör David Norrman efter 12:42, 7-2 ordnar Hampus Roos efter 13:17 och fastställer slutresultatet till 8-2 gör Lucas Frank efter 13:37. Skotten i sista perioden var 14-5, totalt 36-18.

OIK gör en riktigt bra match idag och resultatet är klart i underkant. Man har bra fart på skridskorna och gör verkligen jobbet samtidigt som det lossnade i målskyttet.
Nu väntar bortamatch mot Jonstorp på söndag.


Publicerad: 2018-10-10 22:30:00 | Text: Redaktionen

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved