Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

Ny storseger för OIK

OIK tog en ny storseger när Lund besegrades på bortaplan. Slutresultatet skrevs till 2-7 efter periodsiffrorna 1-3, 0-2, 1-2.

OIK fick en drömstart på matchen. Redan efter 5:46 hade OIK skickat in tre puckar bakom Lunds målvakt och matchen kändes nästan avgjord redan där. Dirk de Waal gjorde 0-1, Jacob Ståhl 0-2 och David Norrman 0-3. Här valde Lund att ta en time out för att få stopp på raset och det lyckades för en stund. Lund kunde reducera till 1-3 genom Philip Persson efter 8:26. I slutet av perioden fick OIK en straff men Lunds målvakt räddade André Leclairs avslut. Skotten i perioden var 12-13.

Den andra perioden blev kanske ingen spelmässig höjdare men när OIK gjorde 1-4 efter 15:43 genom Nik Unuk och Calle Dahlin skickade in 1-5 18 sekunder senare så var matchen stängd. Skotten i andra perioden var 8-8.

Tredje perioden blev lite av en defilering mot mål och OIK passade även på att bättra på målskillnaden ytterligare. Efter 3:39 gjorde Michal Siska 1-6 och fyra minuter senare skickade Wille Engrup in 1-7. Det var dock hemmalaget som fick sista noteringen i målprotokollet eftersom Erik Sandgren fastställde slutresultatet till 2-7 drygt två minuter från slutet. Skotten i sista perioden var 10-13 och totalt 30-34.

OIK gör en stabil insats och det var väl aldrig något direkt snack om vart poängen skulle ta vägen ikväll. Extra roligt att vi har sju olika målskyttar i matchen och nu har det verkligen lossnat framåt. Som vanligt har vi även en stabil Michael Stiliadis som sista utpost. Ikväll noterade han 28 räddningar.

Nästa uppgift är på söndag hemma i HBM Arena då HA74 Sävsjö kommer på besök kl 16:00.
Välkomna då!


Publicerad: 2018-10-31 22:53:49 | Text: Redaktionen

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved