Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

OIK körde över Grästorp i premiären

OIK bjöd Grästorp på en rejäl överkörning när man vann med hela 8-1 efter periodsiffrorna 3-0, 2-1, 3-0.

OIK tog hand om taktpinnen direkt och man hade bra fart på benen. Efter 6:54 inleddes målfyrverkeriet och det var Eric Carlgren som gjorde 1-0. 15:22 in i perioden utökade Nik Unuk till 2-0 och efter 18:38 kom 3-0 från Hampus Karlssons klubba. Här kändes matchen mer eller mindre avgjord och även om OIK hade klart grepp om matchen så var skotten 10-13 i perioden.

Om man inte kände att matchen var avgjord efter första perioden så var den definitivt det drygt halvvägs genom den andra. Då hade Michal Siska gjort 4-0 efter 11:58 och Lucas Persson satte sen 5-0 efter 13:44. I samband med detta målet skiftade Grästorp målvakt. Gästernas första och enda mål denna kvällen kom i powerplay efter 16:47. Sebastian Kristiansson gjorde då 5-1 med en man mer på isen. Skotten i andra perioden var 8-8.

I den tredje perioden fortsatte OIK att ha bra fokus trots att matchen redan var avgjord. Tre mål till skulle man producera framåt. 2:26 in i perioden gjorde Lucas Frank 6-1, efter 7:07 kom 7-1 från Nik Unuk, hans andra för dagen. Slutresultatet fastställdes sen till 8-1 när Kim Hofvander nätade efter 11:25. Här tog även Grästorp sin time out. Grästorp fick ett utmärkt läge att göra ett mål till när de tilldömdes ett straffslag knappt sju minuter från slutet men pucken skickades utanför Stiliadis OIK-mål. Skotten i sista perioden var 12-12 och totalt 30-33.

Detta var en riktigt bra premiär från OIK där man inte gav motståndarna någon egentlig chans även om de hade ett par ramträffar under matchens gång. Bra effektivitet, kreativitet och att man inte slog av på farten när matchen var avgjord halvvägs är dagens plus.

Nu väntar bortamatch mot Värnamo på onsdag.


Publicerad: 2019-01-06 20:35:45 | Text: Redaktionen

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved