Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

Uddamålsförlust mot Mjölby

Mjölby vann till slut med 5-4 efter periodsiffrorna 0-0, 2-3, 3-1

Ett skade/sjukdomsdrabbat OIK åkte upp till Mjölby där en tuff uppgift väntade. 
Den första perioden blev mållös och skotten vann hemmalaget med 9-3.

Men i den andra perioden lossnade målskyttet rejält. Mjölby tog ledningen med 1-0 i PP efter bara 39 sekunder av den perioden. Knappt nio minuter in i perioden kvitterade OIK och det var Filip Bergman som gjorde sitt första mål i seniorsammanhang. Bara en dryg minut senare så kunde OIK även ta ledningen och det var Nik Unuk som satte 1-2 målet. Viktor Andersson kvitterade för Mjölby drygt sex minuter från pausvilan. Men OIK skulle återta ledningen innan paus och det var Nik Unuk som gjorde sitt andra mål för dagen och vi hade 2-3 efter två perioder. Detta målet kom i PP för OIK. Skotten i andra 15-12

OIK fick en tung start av sista perioden då hemmalaget gjorde 3-3 efter bara 48 sekunder. Målskytt var David Bremer. OIK fick sen chansen att spela PP i 5 mot 3 och det utnyttjade man. David Norrman satte 3-4 sex minuter in i perioden. Drygt halvvägs genom perioden åkte OIK på en utvisning och det kunde Mjölby utnyttja. David Bremer kvitterade till 4-4 i PP efter 11:44. Tungt för OIK som dock krigade på riktigt bra hela vägen men tyvärr lyckades hemmalaget trycka in 5-4 med en minut kvar att spela. Martin Carlberg gjorde det avgörande målet. Skotten i sista var 20-10 och totalt 44-25.

OIK saknade inför matchen fyra ordinarie spelare samt båda målvakterna vilket förstås inte var optimalt. Med 10 juniorer i laget varav 2 målvakter så krigade hela laget på riktigt bra och var mycket nära att få med sig poäng hem. Riktigt surt att det inte lyckades förstås men kul att se att så många unga spelare var redo att kliva fram. 

Nu väntar Grästorp borta på fredag kl 19.


Publicerad: 2019-01-30 20:52:56 | Text: Redaktionen

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved