Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbildfiogf49gjkf0dbildsaknas.jpg" />

Nyheter kring truppen, samt träningsmatch mot TAIF!

fiogf49gjkf0d
Kristoffer Pihlqvist kom till Steelers från Brunflo mitt under brinnande säsong. Han har sannerligen levererat i Steelersdressen då han mäktat med 7 mål och 4 ass på 14 matcher. Kristoffer blev snabbt en publikfavorit med sin speed och frejdiga spel. Såhär i juletider kommer nu sportgruppen med en oerhört positiv nyhet, nämligen att Pihlqvist valt att förlänga sitt kontrakt med Steelers så att det sträcker sig över ytterligare två säsonger. Detta är givetvis en riktigt positiv nyhet för alla Steelersfans, då Kristoffer inte bara är en riktigt bra hockeyspelare, utan även ett föredöme vid sidan av isen.

Det sker ytterligare saker i spelartruppen, nämligen att lånet av Niklas Sjöström förlängs säsongen ut. Detta innebär alltså att Niklas kommer att finnas med i laget fram tills sista matchen är spelad i vår. Niklas fick sparsamt med speltid i TAIF och hamnade till slut hos oss i Steelers. Här har han växt för varje match och med sin härliga attityd och sitt hårda jobb har han kommit in mer och mer i spelet, och i sista matchen mot Borås svarade han även för 2 fullträffar. Vi är oerhört glada över att kunna presentera denna lösning och ser fram emot att ha Niklas kvar hos oss säsongen ut.

En av de stora anledningarna till att vi började kolla på lån under hösten var förstås vårt skadeläge. Flera spelare har under säsongens gång åkt på skador, och nu står det tyvärr klart att Anton Byström har spelat färdigt för den här säsongen. Anton har dragits med en skada under stora delar av höstsäsongen och tyvärr höll det inte längre, utan han kommer inte att kunna spela mer den här säsongen. Vi önskar givetvis Anton ett snabbt tillfrisknande.

Vi kan även passa på att berätta att Steelers kommer spela en träningsmatch i mellandagarna, närmare bestämt på söndag 29/12, klockan 14.00 på bortaplan mot Tingsryds AIF.

Slutligen vill vi önska alla våra supportrar, samarbetspartners, medarbetare, medlemmar, ideella krafter, ledare och spelare en RIKTIGT GOD JUL!


Publicerad: 12/23/2013 9:28:47 PM | Text: Karl Larsson

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved