Rönås Skog Sällströms Bil   Gulf Olofström Solskyddscenter Syd AB
Holje Digital Sandahlsbolagen
Rosengrens Färgcenter AB
Lindbytvätten  Holje Trading Enkla Elbolaget Nebbebodagården PDS Engineering Sveaskog Advokatbyrån Mats Lind 
Von Halen Axelssons Begravningsbyrå Stig Ericsson Bil HS Konsult
Boptech Maxi Reklam Sportringen Tinghockey LE Smörjmedel Scanbox  Ottosson Truck
Hem, Startsidan
Meny, liten
Twitter Instagram Facebook Flickr Twitter Matchrapportering OIK i sociala medier


Reebok CCM
Steelers TV
Nyhetsbild

Calle Clang till landslaget?

OIK fostrade Calle Clang har tagit ytterligare ett kliv framåt i sin målvaktskarriär. Han har nämligen blivit uttagen till elitkampen som en av de fyra bästa målvakterna i Sverige i sin åldersgrupp. Elitkampen kommer att gå av stapeln nästa helg i Norrtälje.

?Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla våra mest talangfulla ungdoms- och juniorspelare. Utbildningen är såväl praktisk som teoretisk inom ämnena: individuell teknik, individuell taktik, hockeyatletism, näringslära, tävlingslära, fair play och respekt samt landslagens spelidé. På campen spelas också tre internmatcher. Målet är att deltagarna skall bli medvetna om vad som krävs för att bli elitspelare.?Svenska Ishockeyförbundets utvecklings- och landslagsavdelning ansvarar för att utbildningen bedrivs i en kvalificerad miljö med bra instruktörer. 
?Direkt efter elitcampen kommer ett landslag med 22 spelare att tas ut. Dessa representerar Sverige i tre matcher mot Finland under en samling den 14-17 december i Nyköping.

Calle har alltså möjligheten att tillsammans med 21 andra ungdomar får representera Sverige i U16 landslaget!  Hur häftigt är inte detta?! Nu håller vi tummarna för att "vår" Calle blir den som får vakta Sveriges mål!! 


Publicerad: 2017-11-23 20:29:53 | Text:

« Tillbaka
© 2014 Copyright Olofströms Ishockeyklubb. All rights reserved